Predstava Borka

Predstava Borka je avtobiografska komedija. Napisala sem jo na podlagi vsega, kar sem doživela do svojega 35. leta. Tako kot večina sem tudi sama prvi del življenja posvečala dvema borbama. Borbi za kariero in borbi za oploditev. Tako ena kot druga sta imeli vzpone in padce, kar je dobra podlaga za veliko smeha, pa tudi za kakšen bolj resen trenutek. Zato bi ji lahko rekli tudi komedija z nekaj dramske primesi, saj namen predstave ni tipično 'standupovski', kjer je cilj, da se publika nasmeji vsakih nekaj sekund, ampak s seboj prinaša tudi priložnost za globlji razmislek in refleksijo. Gledalec gre po ogledu predstave domov dobre volje z novo dozo motivacije za bodoče dni.

Mnogi se sprašujejo, ali so dogodivščine, ki jih v predstavi opisujem, resnične. Seveda so! Nič ni namreč bolj zabavnega, kot resnica, četudi je včasih malo trpka. Vse to je življenje!

Predstava traja 75 minut in vsebuje 10-minutni premor.

Premiera: november 2017

Predstava ni primerna za mlajše od 18 let in še kako primerna za vse, ki so starejši od 18 let :)

Produkcijsko sodelujem z www.kingkongteater.si, kjer lahko zveste več o predstavi, ki jo lahko tudi naročite za vaš dogodek ( 040 336 672).